Dawsonville, GA 35, New York

+86 8952 314 56

Sun - Fri, 10am - 5 pm

“Occupational Health & Safety Conference 2023”

To Occupational Health & Safety Conference 2023 που υποστηρίζεται από το ΠΜΣ μας θα πραγματοποιηθεί Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023 | NOVOTEL ATΗENES, αίθουσα Νύμφες. Το συνέδριο  θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τον ίδιο τον άνθρωπο, μέσω στοχευμένων παρουσιάσεων θα προβάλει και αναδείξει τις αποτελεσματικές πρακτικές που εφαρμόζονται από κορυφαίες κατασκευαστικές, τεχνικές και βιομηχανικές εταιρίες με στόχο:
  • ·         την βελτίωση της διαχείρισης της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία
  • ·         μηδέν ατυχήματα και εργασιακές ασθένειες στους χώρους εργασίας
  • ·         την καλλιέργεια κουλτούρας   ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας
Στόχος του συνεδρίου είναι να:
  • ·         Αποδειχθεί ότι η βάση για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων είναι η πρόληψη. Και ακόμα ότι, η «πρόληψη συμφέρει όλους», αφού αν και η ολοκληρωμένη πρόληψη έχει κάποιο κόστος, αυτό υπολείπεται του κόστους, οικονομικού και κοινωνικού, που δημιουργείται όταν συμβεί το κακό.
  • ·         Καταδείξει ότι η αποτελεσματική πρόληψη προϋποθέτει μια κουλτούρα, μια νοοτροπία πρόληψης, η οποία δεν πρέπει να αποκτάται μόνο στους χώρους εργασίας, αλλά να διδάσκεται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
  • ·         Αναδειχθεί σε πλοηγό των επιχειρήσεων στην αέναη προσπάθεια που καταβάλλουν για την αποφυγή τραυματισμών και εργασιακών ασθενειών, προκειμένου να φτάσουν σε μηδέν ατυχήματα και εργασιακές ασθένειες.
Όλοι μπορούν να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες. Ιστοσελίδα συνεδρίου https://www.healthandsafetyconference.gr/  

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui bland itiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupquodolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate