Dawsonville, GA 35, New York

+86 8952 314 56

Sun - Fri, 10am - 5 pm

“Χημική βιομηχανία:Διαχείριση ποιότητας, περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας.”

Ξεκίνησε το νέο Μεταπτυχιακό του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος: «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας» (MSc in Quality, Safety, Security, Health and Environmental Management)

Στις 21/10/2022 πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη του πρώτου κύκλου του ΠΜΣ «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας», που οργανώνει το τμήμα Χημείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. με τη σύμπραξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ασφάλειας και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: ΔΜΣ στην «Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας» (MSc in Quality, Safety, Security, Health, and Environmental Management).
Πρόκειται για ένα καινοτόμο διεπιστημονικό–διαθεματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που συνδυάζει τα επιστημονικά πεδία της Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας (Quality, Safety, Security, Health, and Environmental Management). Το ΠΜΣ έχει ως σκοπό την κάλυψη των ερευνητικών και εκπαιδευτικών αναγκών στους κλάδους της Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας(Health and Safety), Προστασίας(Security), Ποιότητας(Quality), Περιβάλλοντος(Enviroment) καθώς και στην ανάπτυξη συνδυαστικού ερευνητικού πεδίου και παραγωγή καινοτόμων εφαρμογών στα αντικείμενα αυτά ολιστικά.
Η φοίτηση διαρκεί τρία (3) εξάμηνα και η υλοποίηση του Προγράμματος έχει σχεδιαστεί με τη χρήση πιστοποιημένων συστημάτων ασύγχρονης και σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (e- learning). Οι διδάσκοντες είναι ακαδημαϊκοί εγνωσμένου κύρους που προέρχονται από την ελληνική και διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώ το Πρόγραμμα πλαισιώνεται κι από προσκεκλημένους ομιλητές από τους τομείς της βιομηχανίας, της ασφάλειας εργασίας, κ.α.
Στην αποψινή έναρξη παρέστησαν και χαιρέτησαν οι κ.κ. Γ. Κύζας, Α. Καθηγητής – Πρόεδρος Τμήματος Χημείας ΔΙ.ΠΑ.Ε, Α. Μητρόπουλος, Καθηγητής – Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε., η κυρία Ε. Μπαρδάνη, Πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ και ο Κ. Ταρχανίδης, Καθηγητής – Διευθυντής του ΠΜΣ.
Προσκεκλημένος ομιλητής για την εναρκτήρια ομιλία ήταν ο Δρ. Γ. Πανόπουλος, CEO MANAGMENT FORCE. Την εκδήλωση συντόνισε ο Μ. Χάλαρης, Επ. Καθηγητής – Α.Διευθυντής του ΠΜΣ.
Ο κύκλος διαλέξεων άνοιξε το Σάββατο 22/10/2022, σύμφωνα με το εγκεκριμένο αναλυτικό πρόγραμμα.
Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα http://hssqe.ihu.gr/.  
 

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui bland itiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupquodolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate