Dawsonville, GA 35, New York

+86 8952 314 56

Sun - Fri, 10am - 5 pm

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας με το Τμήμα Χημείας του Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος – ΔΙ.ΠΑ.Ε



Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας με το Τμήμα Χημείας του Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος – ΔΙ.ΠΑ.Ε με σκοπό τη συνεργασία των δύο φορέων σε θέματα έρευνας, εκπαίδευσης αλλά και ανταλλαγής εμπειριών και μέσων.
Η υλοποίηση του του νέου διεπιστημονικού – διαθεματικού Μεταπτυχιακού μας γίνεται με τη σύμπραξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας(ΕΛΙΝΥΑΕ), στο πλαίσιο του ανωτέρω Μνημονίου Συνεργασίας.
Το μνημόνιο υπέγραψαν η Πρόεδρος του ΕΛΙΝΥΑΕ κα Ρένα Μπαρδάνη και ο Πρόεδρος του Τμήματος Χημείας του ΔΙΠΑΕ Δρ Γεώργιος Κύζας. Παρόντες ο Καθ. Μιχαήλ Χάλαρης και η Υπ. Επικοινωνίας του Ινστιτούτου Ιρμα Ριζάκου.  

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui bland itiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupquodolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate