Dawsonville, GA 35, New York

+86 8952 314 56

Sun - Fri, 10am - 5 pm

Ο ΑΝΑΠ. ΔΙΕΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΜΣ “ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ DEFEΑ – ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ο αναπλ. διευθυντής του ΠΜΣ “Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας”, επικ. Καθηγητής Μιχάλης Χάλαρης βρέθηκε στην διεθνή έκθεση DEFEA – Defence Exhibition Athens. H 2η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης άμυνας και ασφάλειας DEFEA – Defence Exhibition Athens πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 9-11 Μαΐου 2023 στην Αθήνα, όπου οι κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες παρουσίασαν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης και περιήγησής του στην έκθεση, ο αναπλ. διευθυντής του ΠΜΣ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συναντήσεις με επαγγελματίες από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ασφάλειας και να ανακαλύψει τις τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία άμυνας και ασφάλειας. Ακόμη, αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχε με στελέχη των επιχειρήσεων, ήταν να τεθούν τα θεμέλια για μελλοντικές βιομηχανικές και επιστημονικές συνεργασίες.

Τέτοιου είδους συνεργασίες αποτελούν προστιθέμενη αξία στο ΠΜΣ, καθώς συμβάλλουν στην προαγωγή της γνώσης, την ανάπτυξη της έρευνας και της τεχνολογίας στην κοινή ζώνη που σχηματίζουν οι συγγενείς κλάδοι της Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας, Προστασίας, Ποιότητας, Περιβάλλοντος καθώς και στην ανάπτυξη συνδυαστικού ερευνητικού πεδίου και παραγωγή καινοτόμων εφαρμογών στα αντικείμενα αυτά ολιστικά.

Στο ίδρυμά μας, δεσμευόμαστε να παραμένουμε μπροστά από την καμπύλη όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία!

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui bland itiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupquodolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate